Kvinne funnet død i leilighet i Oslo

Mann i 40-årene siktet.

DREPT: En kvinne ble i kveld funnet død i Konows gate i Oslo. Her bæres liket ut. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
DREPT: En kvinne ble i kveld funnet død i Konows gate i Oslo. Her bæres liket ut. Foto: Svein Gustav WilhelmsenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne ble i kveld funnet død i Konows gate 8 i Gamlebyen i Oslo. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og har iverksatt etterforskning. Kriminalteknikere ankom stedet i 18-tida for å utføre åstedsgranskninger.

Politiet vil ikke si noe mer om dødsårsak eller andre opplysninger i saken, som er overtatt av voldsavsnittet. 

Sporsikring Under en pressebrief nå i kveld forteller politiet at de har siktet en norsk mann tidlig i 40-årene. Mannen skal ha meldt fra om hendelsen i halvfire-tida i ettermiddag. Politiet opplyser at de skal være «noe kjent» med siktede fra før.

Politiet vil foreløpig ikke gi noen opplysninger identiteten til den avdøde kvinnen.
- Vi har fokus på sporsikring. Det er kun timer siden vi ble kjent med saken, sier politioverbetjent Grete Lien Metlid ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt under pressebriefingen nå i kveld.

Delte leilighet? - Det er funnet en død kvinne. Eksakt hva som har skjedd veit vi ikke, sier politiet utrykningsleder Arne Kaspersen til Dagbladet på stedet.

- Mye tyder på at mannen delte leilighet med kvinnen, men dette veit vi ikke 100 prosent ennå, sa vaktleder John Rune Lande ved Kriminalvakta til Dagbladet tidligere i kveld.

Det er foreløpig ikke kjent om de involverte tilhører noe bestemt miljø i hovedstaden.

Bygården hvor kvinnen ble funnet er den samme hvor en 70 år gammel mann ble funnet død i fjor. Han hadde da ligget død i over to år.

Har du opplysninger eller tips om denne saken? Tips oss på sms/mms 2400, telefon 24 00 00 00 eller epost 2400@db.no.

KVINNE FUNNET DØD: Politiets teknikere i leiligheten i Konows gate hvor en kvinne ble funnet død. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET
KVINNE FUNNET DØD: Politiets teknikere i leiligheten i Konows gate hvor en kvinne ble funnet død. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET Vis mer