Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne funnet død i Nesbyen - mann siktet for drap

Politiet rykkket ut etter melding ved 09.30-tiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en bolig i Nesbyen i Buskerud ved 09.30-tiden i dag, opplyser politiet.

- Det er for tidlig å si noe om hva som har skjedd. Vi undersøker nå boligen, men kan bekrefte at det er funnet en død kvinne på stedet, og at vi mistenker at kvinnen har vært utsatt for en straffbar handling, sier politiadvokat Per Thomas Omholt i Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding.

Ambulanse og politi rykket ut til boligen etter en melding, og kvinnen var død på stedet.

Drapsvåpen

- Flere pårørende er ikke varslet, og derfor kan vi heller ikke svare på spørsmål om den drepte kvinnen og drapssiktede kjenner hverandre, sier politiadvokat Omholt til Dagbladet.

Han opplyser at politiet har skaffet seg et bilde om hva som har skjedd, og at det er gjort beslag på åstedet av det som kan være drapsvåpen.

Mannen ble ifølge politiet pågrepet kort tid etter at patruljen kom til åstedet.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling