ETTERFORSKES SOM DRAP: En kvinne ble funnet død i en bil på Bispekaia i Oslo torsdag ettermiddag. Politiet etterforsker saken som drap. Foto: Tipser.no / Daniel D. Laabak
ETTERFORSKES SOM DRAP: En kvinne ble funnet død i en bil på Bispekaia i Oslo torsdag ettermiddag. Politiet etterforsker saken som drap. Foto: Tipser.no / Daniel D. LaabakVis mer

Kvinne funnet død i Oslo. Etterforskes som drap

Ut fra funn på stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo politidistrikt melder på Twitter at funnet av en død kvinne på Bispekaia torsdag ettermiddag etterforskes som drap.

Ifølge politiet etterforskes saken nå som drap ut fra funn på stedet. Politiet gjennomførte torsdag kveld tekniske og taktiske undersøkelser i forbindelse med saken.

- Vi har ingenting å tilføye utenom det vi har delt på sosiale medier. Vi kommer til å komme tilbake med mer utfyllende opplysninger senere i kveld, sa operasjonsleder Rune Hekkelstrand til Dagbladet torsdag kveld.

Ifølge Aftenposten ble kvinnen funnet klokka 17.19 i ettermiddag. Politiet i Oslo meldte om dødsfallet på Twitter ved 22.30-tiden. Ved midnatt ble det gjennomført søk i sjøen ved Bispekaia. 

Det er ikke kjent om politiet har klart å identifisere kvinnen, eller eieren av bilen som kvinnen ble funnet i.

Kriminalvakten ved Oslo politidistrikt opplyser overfor Dagbladet natt til fredag, at politiet vil komme med mer informasjon om saken i løpet av fredag morgen. De opplyser at seksjon for vold- og seksualforbrytelser i Oslo-politiet vil kalle inn til en pressekonferanse i løpet av dagen.

Ifølge VG ble kvinnen funnet i en bil. Bispekaia ligger like ved Operaen i Oslo sentrum.

Politiet ber om tips fra alle som har vært i området i det aktuelle området. Politiets tipselefon er 22 66 96 00.

Dagbladet kommer med mer.