PÅGRIPES: En mann er pågrepet etter at en kvinne onsdag kveld ble funnet død i en leilighet i Oslo. Foto: Tipser
PÅGRIPES: En mann er pågrepet etter at en kvinne onsdag kveld ble funnet død i en leilighet i Oslo. Foto: TipserVis mer

Kvinne funnet død i Oslo-leilighet, en mann er pågrepet

- Det var en mann og barn i leiligheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er pågrepet etter at en kvinne ble funnet død i Karl Staaffs vei på Ulven i Oslo onsdag kveld.

- Klokka 22.17 fikk vi melding om en livløs person. Vi var rask på stedet, og iverksatte livreddende tiltak umiddelbart, sier operasjonsleder Sven Martin Ege til Dagbladet.

- Vi startet livreddende tiltak, og så fortsatte ambulansepersonalet. Hun ble tatt med på sykehus, men så fikk vi tilbakemelding rett før klokka 23 om at hun var erklært død, sier operasjonsleder.

- Det var en mann og barn i leiligheten. Det er et mistenkelig dødsfall. Barna er ivaretatt.

Det tyder på at det er snakk om et familieforhold, men det er for tidlig å si noe om, sier operasjonslederen til Dagbladet.

- Jeg kan ikke kommentere om barna har sett det som har skjedd. Jeg kan ikke si mer om omstendighetene rundt dette. Detaljer rundt funn ønsker jeg ikke kommentere.

Politiet har ikke grunn til å tro at det er andre involverte i hendelsen.

Er du på stedet? Har du tips, bilder, video eller innspill? Last opp videoen din til DBTV-desken, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

FUNNET LIVLØS: Kvinnen ble funnet livløs inne i leiligheten der det var både barn og en mann. Hun døde på sykehus, og mannen er pågrepet. Foto: Fredrik Hove/Hove Media
FUNNET LIVLØS: Kvinnen ble funnet livløs inne i leiligheten der det var både barn og en mann. Hun døde på sykehus, og mannen er pågrepet. Foto: Fredrik Hove/Hove Media Vis mer