Kvinne funnet død i Oslo

En mann ringte politiet og sa at han hadde funnet kjæresten død i en hybel på Abildsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like før klokka 20 ringte en mann oslopolitiet:

- Han sa at han hadde funnet kjæresten sin død, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Per Arve Bakke, til Dagbladet.no.

Da politiet kom fram til adressen i Enebakkveien på Abildsø, ble de møtt av en hysterisk mann med en jernstang.

- Denne mannen er identisk med personen som ringte oss, forteller Bakke.

Mistenkelig

Så langt er det ikke noe som tyder på at denne mannen skal ha drept kjæresten sin, men han vil bli tatt med til politistasjonen for avhør. Ifølge Bakke er kvinnen ikke påført noen ytre skader.

Politiet har nå begynt arbeidet på funnstedet - som var et rom på et hospits - og samtaler med naboer som kan ha hørt eller sett noe.

Det er foreløpig ikke noe som tyder på at kvinnen - som er i begynnelsen av 20-åra - har blitt drept, men politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig.

Hospitset er fra før av kjent hos politiet, da det til stadighet har vært episoder av mindre karakter tilknyttet stedet. Naboer som NTB har snakket med, men som ikke ville oppgi navn, forteller at det stort sett har vært et yngre klientell som har benyttet hospitset.

- Det overrasker meg ikke at det til slutt skjedde noe her, forteller en kvinne som bor i umiddelbar nærhet av bygningen som har vært drevet som hospits de siste ti årene.