Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne funnet død i Oslo

- Mistenkelige omstendigheter, sier politiet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Oslo har satt i gang etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i sin leilighet i Sigurd Lies gate på Torshov i ettermiddag.

- Vi kom til leiligheten ved femtiden i ettermiddag, hvor kvinnen ble funnet død. Vi har satt i gang etterforskning ettersom omstendighetene rundt dødsfallet er mistenkelig, sier vaktleder, Lennart Kyrdalen, ved Krimvakta i Oslo.

Foreløpig dødsårsak er ukjent og kvinnen skal til obduksjon i morgen.

- Vi har holder på med tekniske undersøkelser på åstedet. Dette vil vi fortsette med utover kvelden og kanskje i morgen også, sier Kyrdalen.

- Vi har snakket med naboene og foretatt korte avhør av dem, i tillegg vil vi ha en rundspørring i nabolaget, sier Kyrdalen.

Politiet vil ikke si noe om de mistenkelige omstendighetene.

-Vi kan ikke si noe mer om omstendighetene foreløpig, men det var ingen andre tilstede i leiligheten da vi kom, sier Kyrdalen.

MISTENKELIG:  Politiet i Oslo har satt i gang etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i sin leilighet i Sigurd Lies gate på Torshov. Foto: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN/Dagbladet
MISTENKELIG: Politiet i Oslo har satt i gang etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i sin leilighet i Sigurd Lies gate på Torshov. Foto: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN/Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling