Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne funnet død i Skien

Politiet i Skien har funnet liket av en eldre kvinne i et bolighus i byen. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liket av den omtrent 60 år gamle kvinnen ble funnet inne i hennes egen bolig i Skien sentrum. Politiet har sperret av boligen.

- Vi vet ikke hvor lenge hun har vært død, men etterforsker saken som et mulig drap, sier vaktsjef Stein Aasland ved Skien politidistrikt til NTB.

Kvinnen skal obdukseres for å avklare omstendighetene rundt dødsfallet. Politiet avventer en foreløpig obduksjonsrapport før de gjennomfører teknisk etterforskning.

Politiet vil foreløpig ikke si noe om når eller hvordan liket av kvinnen ble funnet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling