Kvinne funnet død i Skien

Det ble slått drapsalarm da politiet i Skien fant liket av en kvinne i 60-åra i et bolighus i byen i går kveld. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liket av kvinnen i 60-åra ble funnet inne i hennes egen bolig på Gimsøy i Skien sentrum seint i går kveld.

Meldingen ble ringt inn til politiet en kvinne like etter klokka 23, og det var på bakgrunn av denne samtalen at politiet rykket ut til den døde kvinnens bolig og gjorde funnet. Meldingen var kort, og kvinnen oppga ikke sin identitet men politiet i Skien vil foreløpig ikke kommentere telefonsamtalen nærmere.

- Det er fremdeles uklarheter knyttet til telefonsamtalen, men foreløpig er det ingen tegn som tyder på at noe straffbart har skjedd, sier politiinspektør Torunn Sæthre ved Skien politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet sperret imidlertid av boligen, og ettersom dødsfalllet ble oppfattet som mistenkelig blir saken etterforsket som et mulig drap.

Politiet har nå avsluttet tekniske undersøkelser på stedet, og avventer en foreløpig obduksjonsrapport før de eventuelt igangsetter videre etterforskning.

Kripos er foreløpig ikke koplet inn i saken.

Den døde kvinnen hadde ikke ytre tegn til vold, og det er heller ikke tegn til innbrudd i boligen. Det er ennå ikke fastslått når kvinnen døde.