Mjøndalen:

Kvinne funnet død - mann drapssiktet

En mann er siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet i Mjøndalen i Drammen kommune torsdag formiddag. Ifølge politiet meldte en nabo fra på grunn av «noen lyder».

SIKTET FOR DRAP: Politiet har pågrepet og siktet en mann for drap etter at en kvinne ble funnet død i Mjøndalen. Foto: Lise Åserud / NTB
SIKTET FOR DRAP: Politiet har pågrepet og siktet en mann for drap etter at en kvinne ble funnet død i Mjøndalen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Politiet meldte om hendelsen torsdag ettermiddag.

- Da politiet kom til stedet klokka 11.20 i dag, så ble det gjort funn på åstedet som gjør at det er skjellig grunn til å mistenke at det har skjedd et drap, sier politiadvokat Ole Jacob Garder til Dagbladet.

Den pågrepne mannen var til stede i leiligheten hvor kvinnen ble funnet død.

Hørte lyder

Garder kan foreløpig ikke gå inn på hva som gjør at politiet mener kvinnen ble drept, og kjenner ikke til om det er gjort funn av noe våpen på stedet.

Politiet vil utover dagen gjennomføre åstedsundersøkelser og har bedt om bistand fra Kripos, sier Garder.

Det var naboer som meldte fra om hendelsen til politiet.

Ifølge politiadvokaten på grunn av «noen lyder».

Ikke avhørt

Politiet opplyste tidligere til Dagbladet at det er en relasjon mellom avdøde og siktede. Den er ikke familiær. Politiadvokaten sier politiet nå forsøker å finne ut av hvilken relasjon de to hadde.

- Nå setter vi i gang en rundspørring for å se om noen eventuelt kan ha kjennskap til saken, og for å kartlegge eventuelle vitner.

Den siktede mannen er kjørt til politistasjonen i Drammen, men er foreløpig ikke avhørt.

- Vi må se på hva slags tilstand han er i, men vi ønsker å avhøre han så fort som mulig, sier Garder.

Politiet planlegger å framstille mannen for fengsling fredag. Han har foreløpig ikke fått oppnevnt noen forsvarer.

Den avdøde kvinnen er ikke formelt idetifisert, men politiet har en mistanke om hvem hun er, sier Garder. Politiet ønsker derfor foreløpig ikke å gå ut med informasjon om alder på de involverte.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer