Kvinne funnet død på Jessheim

En mann er pågrepet.

BÆRES UT: En kvinne ble funnet død i dette huset på Jessheim. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
BÆRES UT: En kvinne ble funnet død i dette huset på Jessheim. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det melder NTB i 13-tida, onsdag. Den døde kvinnen er funnet på Jessheim i Akershus.

- Politiet på Romerike har iverksatt etterforskning etter funn av en død kvinne på Jessheim, skriver operasjonssentralen i Romerike politidistrikt på Twitter.

Lensmann i Ullensaker, Morten Huse, sier til Dagbladet at de anser dødsfallet som mistenkelig.

- Vi har funnet en kvinne død i en leilighet, det er en privat bolig. Vi er helt i startfasen av etterforskningen, og anser det som et  mistenkelig dødsfall. Ut over det vil politiet ikke kommentere saken på nåværende tidspunkt, sier lensmannen.

Politiet skriver i en pressemelding at en mann i avdødes omgangskrets er pågrepet og i politiets varetekt.

- Mannen er mistenkt for å ha en befatning med dødsfallet, skriver politiet.

Politiet er på stedet og gjennomfører tekniske undersøkelser.

- Det er også iverksatt taktisk etterforskning, for så raskt som mulig å bringe klarhet i hva som har skjedd og hvem som har vært involvert, står det videre i pressemeldingen.

En nabo, som har vært hjemme i hele dag, sier at han verken har sett eller hørt noe utenom det vanlige fra huset den siste tiden.

- Jeg så bare at ambulansen kom, deretter politibilen. En time seinere banket politiet på hos meg for å høre om jeg hadde sett noe, sier naboen.

Dagbladet kommer med mer.