TEKNISKE UNDERSØKELSER: Politiets kriminalteknikere gjorde i kveld undersøkelser i boligen der den døde kvinnen ble funnet..
Foto: Mari Nymoen / Telen / NTB Scanpix
TEKNISKE UNDERSØKELSER: Politiets kriminalteknikere gjorde i kveld undersøkelser i boligen der den døde kvinnen ble funnet.. Foto: Mari Nymoen / Telen / NTB ScanpixVis mer

Kvinne funnet død på Notodden

Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig.

(Dagbladet): En kvinne er funnet død på Notodden i Telemark i ettermiddag. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig, melder TA.

Avisa skriver at kvinnen ble funnet død i sitt hjem nær Notodden sentrum i 14-tida. Kriminalteknikere undersøker i kveld stedet.

- Vi mottok melding ca. klokka 14, om at en død person var funnet, og innledet etterforskning. Avdøde er en kvinne, bekrefter Andreas Haugen, jourhavende politiadvokat ved Sør-Øst politidistrikt, overfor Dagbladet klokka 19.40.

Haugen vil ikke gå i detalj om omstendighetene, eller den avdøde kvinnens identitet.

- Det jeg kan si, er at vi ikke har noen mistenkte. Vi vet ikke hva som har skjedd, og utelukker ikke at det dreier seg om et ikke-straffbart forhold, sier han.

Politiadvokaten opplyser at et par vitner vil bli avhørt, deriblant personen som fant avdøde. På nåværende tidspunkt er det ikke aktuelt å gå ut og be om tips fra publikum.

Kvinnen vil bli sendt til Rettsmedisinsk institutt i Oslo for obduksjon. En rapport forventes å foreligge om noen dager.