KVINNE FUNNET DØD:  En kvinne er funnet død på Skjedsmokorset. Politiet har sperret av boligen. Foto: Sveinung Ystad
KVINNE FUNNET DØD: En kvinne er funnet død på Skjedsmokorset. Politiet har sperret av boligen. Foto: Sveinung Ystad Vis mer

Kvinne funnet død på Skedsmokorset

En jevnaldrende mann har meldt seg for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

• Vet du noe om denne saken? Send mms/sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

SKEDSMOKORSET/OSLO: (Dagbladet): Kvinnen som ble funnet død i en bolig på Skedsmokorset i formiddag, bodde i utleieleiligheten til en politileder ved Romerike politidistrikt.

- Jeg kan bekrefte at det var i vår hybel, sier politikvinnen til Dagbladet.

Utover dette ønsker politikvinnen ikke å kommentere saken.

Meldte seg selv
Avdøde er i slutten av 20-årene. Politiet har pågrepet en mann etter at hun ble funnet død. Ifølge politiet skal denne mannen selv ha meldt seg for politiet.

- Mannen er siktet for forsettlig drap. Også han er i slutten av 20-årene og fra Romerike. Hva slags tilknytning han har hatt til avdøde er noe uklart, siktede er ikke avhørt enda. Han er ikke barnefaren og er heller ikke bosatt på samme adresse som avdøde, sier politiadvokat Kåre Kalvå til Dagbladet.

Kvinnen ble funnet etter at siktede meldte fra, cirka klokka 11.30 i formiddag.

Kåre Kalvå opplyser at politikvinnen var på jobb da kvinnen ble funnet død hjemme hos henne.

Etterforsker selv Selv om avdøde ble funnet i en leilighet som eies av en i politiledelsen i Romerike, vil politidistriktet etterforske saken selv.

- Vi har vurdert habilitetsspørsmålet, men kommet til at det ikke er noen grunn til at Romerike politidistrikt ikke kan etterforske denne saken, sier politiadvokaten.

Foreløpig har de heller ikke hatt behov for å be om bistand fra Kripos.

Kvinnen har et mindreårig barn, som er tatt hånd om av barnevernet.

Politiadvokaten vil ikke si noe om drapsåstedet eller om kvinnen hadde ytre skader.

- Men det var tilstrekkelig til å konstatere at hun var drept, sier han.

Sikta har folkeregistret adresse på Lørenskog.

- Dette er veldig guffent. Jeg synes veldig synd på moren hennes og så har hun jo barnet i tillegg, sier en bekjent av avdøde til Dagbladet.

Politiet er nå inne i en innledende fase av etterforskningen, der de jobber med å sikre seg spor. Boligen kvinnen ble funnet i er sperret av av politiet.

SKEDSMOKORSET:  Den døde ble funnet i utleieleiligheten til en politileder i Romerike politidistrikt. MMS-foto: Harald S. Klungtveit
SKEDSMOKORSET: Den døde ble funnet i utleieleiligheten til en politileder i Romerike politidistrikt. MMS-foto: Harald S. Klungtveit Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer