Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne funnet død ved Narvik

NARVIK (NTB): En kvinne ble funnet død og en mann hardt skadd i et bolighus på Ankenesstrand 6-7 kilometer sør for Narvik sentrum i ettermiddag. Politiet etterforsker saken som en mulig drapssak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den skadde mannen er brakt til sykehus i Narvik. Skadene betegnes som alvorlige. Han var i kveld under medisinsk behandling, og sykehuset betegner overfor politiet tilstanden som stabil.

Politiet fikk melding om saken ved 15.30-tida i ettermiddag, etter at en dame fra et offentlig kontor i Narvik, som tilfeldigvis befant seg i nærheten av stedet, meldte fra.

- Da vi kom til stedet var det mye som tydet på at dødsfallet var skjedd nylig, forteller politimester Ernst Høier ved Narvik politidistrikt til NTB.

Han vil ikke kommentere om det var andre til stede i huset der de to ble funnet. Eventuelle våpenfunn ønsker han heller ikke å kommentere.

Politiet i Narvik får i løpet av morgendagen bistand av tre tekniske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen i Oslo.

- Ingen personer er så langt mistenkt eller pågrepet. Vi er nå i startfasen av en etterforskning jeg tror vil bli noe omfattende og holder alle mulighetene åpne, sier politimesteren i Narvik politidistrikt, Ernst Høier, til NTB.

Resultatene av obduksjonen foreligger i morgen ettermiddag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!