Kvinne funnet død

Kvinnen i 40-åra ble søndag ettermiddag funnet død i Kongsvinger. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi holder alle muligheter åpne, men omstendigheter rundt dødsfallet gjør at vi etterforsker det som mistenkelig, sier operasjonsleder Egil Solberg ved Hedmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet vil foreløpig ikke si noe mer konkret om disse omstendighetene.

- Det er forhold rundt dødsfallet, og det at vi ikke er sikre på dødsårsaken, som gjør at vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, sier politiadvokat Rolf Thoresen ved Kongsvinger politistasjon.

Funnet i hjemmet

Kvinnen ble funnet av hennes samboer og en slektning av ham i sitt hjem i en enebolig på Granli i Kongsvinger i går ettermiddag. De skal ha prøvd å få liv i kvinnen, og varslet AMK-sentralen, skriver Glåmdalen.

Helsepersonell som kom til stedet konstaterte at kvinnen var død, og varslet politiet klokka 13.50. Kvinnens samboer og slektningen ble avhørt som vitner i går kveld.

- Vi antar at samboeren og slektningen var på stedet da døden inntraff, sier Thoresen til Dagbladet.no.

Omstendighetene rundt dødsfallet er uklare, og politiet satte ut vakter på stedet i går. Det ble foretatt tekniske undersøkelser i og rundt eneboligen, men disse er nå foreløpig avsluttet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.