Kvinne funnet drept etter brann i Oslo

En mann er livstruende skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet har funnet en død person i forbindelse med en brann på Galleri Oslo i dag morges.

Det melder politiet i en pressemelding i morgentimene i dag.

«Den døde personen er ikke identifisert. Kriminalteknikere arbeider på stedet».

Denne personen vil obduseres i dag for å finne ut av dødsårsaken. Politet varsler pressekonferanse om funnet klokka 10.30 i formiddag.

- Har åpnet drapsetterforskning Ifølge NRK mistenker politiet at det dreier seg om et drap. Til Dagbladet er politiet imidlertid foreløpig uklare på om det har skjedd noe kriminelt.

- Jeg vet ikke hvor NRK har disse opplysningene fra, det kommer i hvert fall ikke fra kommunikasjonsenheten, sier Martine Laeng i kommunikasjonsenheten til Oslo-politiet.

- Det vi sier nå i første omgang er at personen er bekreftet død.

- Mistenker dere at noe kriminelt har skjedd?

Foto: Bjørn Langsem/ Dagbladet
Foto: Bjørn Langsem/ Dagbladet Vis mer

- Det tør jeg ikke si ennå, det får vi komme tilbake til, sier Laeng.

En hardt skadd Det var litt før klokka fem i morges at politiet ble varslet om en brann på Galleri Oslo. En person ble hardt skadd i brannen.

- Vi fikk melding om brann på Galleri Oslo i en restaurant klokka 04.48 i natt, da vi ankom var det røyk på stedet, det meste av brannen var slukket på grunn av sprinkelanlegget, sier vaktkommandør Morten Haglund, ved Oslo brann- og redningsetat, til Dagbladet.

Haglund forteller at brannen var meldt slukket klokka 05.03.

Politiet opplyser videre om at branntekniske undersøkelser, for å finne ut av brannårsaken, vil bli iverksatt så fort som mulig.

 FUNN AV DØD PERSON:  Politiets krimteknikere undersøker lokalene til restauranten Mama Africa som ligger i Galleri Oslo, etter at en død person ble funnet i forbindelse med en brann i dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FUNN AV DØD PERSON: Politiets krimteknikere undersøker lokalene til restauranten Mama Africa som ligger i Galleri Oslo, etter at en død person ble funnet i forbindelse med en brann i dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer