FANT DØD KVINNE: Politiet i Göteborg rykket i går ut til et skogholt etter at de ble varslet om et mulig drap. Den antatte gjerningsmannen pekte selv ut området hvor den døde kvinnen ble funnet. Foto: Anders Ylander / GT
FANT DØD KVINNE: Politiet i Göteborg rykket i går ut til et skogholt etter at de ble varslet om et mulig drap. Den antatte gjerningsmannen pekte selv ut området hvor den døde kvinnen ble funnet. Foto: Anders Ylander / GTVis mer

Kvinne funnet drept i skogholt i Göteborg

Den antatte gjerningsmannen varslet selv om drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt klokka tre i går ettermiddag ringte en mann i 30-åra til politiet i Göteborg og sa at han hadde begått et drap.

Politiet møtte mannen, og han førte dem til et skogholt nær et boligområde i Göteborg.

Der de fant en død kvinnekropp seinere samme kveld, skriver den svenske avisa GT.

Tror hun ble dumpet Politiet er ennå ikke sikre på hvem kvinnen er, men en nærliggende leilighet er avsperret for tekniske undersøkelser.

- Vi har en arbeidsteori om at dette kan være det mulige åstedet, sier talsmann for Göteborg-politiet, Thomas Fuxborg, til svenske Aftonbladet.

De tror kvinnen seinere er blitt flyttet ut i skogen og dumpet der. Politiet vet ennå ikke nøyaktig når hun ble drept, men tror ikke at det har skjedd i løpet av det siste døgnet.

Ikke identifisert - Vi skal nå gjennomføre en rettsmedisinsk undersøkelse, sier Pia Goksöyr, pressetalskvinne for Göteborg-politiet, til GT.

Mannen skal ha fortalt politiet hvem han har drept, men de har ennå ikke fått bekreftet identiteten hennes.

- Så vidt jeg vet er denne personen ikke meldt savnet, sier Thomas Fuxborg.

- Mye bråk Kvinnen som eier den avsperrede leiligheten er imidlertid ikke sett på noen dager, ifølge flere av naboene hennes som Aftonbladet har snakket med.

Flere av naboene sier også at det har vært mye bråk i leiligheten den siste tida.

- Politiet har vært der minst fem ganger i løpet av det siste året, sier en av beboerne i området.

Mannen i 30-åra skal være kjent for politiet fra tidligere. Han er nå arrestert for drap.

FUNNET I SKOGHOLT: Området hvor kvinnen ble funnet ligger nær et boligområde i Göteborg. Foto: Anders Ylander / GT
FUNNET I SKOGHOLT: Området hvor kvinnen ble funnet ligger nær et boligområde i Göteborg. Foto: Anders Ylander / GT Vis mer