Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne funnet drept på campingplass

En kvinne i 50 åra ble søndag kveld funnet død i en bolig på en campingplass i Tvedestrand. En mann er pågrepet i saken.

MULIG DRAPSAK: - Etter at kriminalteknikere har gjort sine undersøkelser, har vi nå å gjøre med en mulig drapssak, sier jourhavende politijurist Nils Grønås i Agder politidistrikt til Dagbladet. Foto: ERNEST BOSWARA/DAGBLADET
MULIG DRAPSAK: - Etter at kriminalteknikere har gjort sine undersøkelser, har vi nå å gjøre med en mulig drapssak, sier jourhavende politijurist Nils Grønås i Agder politidistrikt til Dagbladet. Foto: ERNEST BOSWARA/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jourhavende politijurist Nils Grønås i Agder politidistrikt sier til Dagbladet at saken først ble etterforsket som et mistenkelig dødsfall.

- Etter at kriminalteknikere har gjort sine undersøkelser, har vi nå å gjøre med en mulig drapssak. Vi fikk melding om at det var funnet en død kvinne i boligen på campingplassen i Tvedestrand klokka 19.30. Vi rykket ut med kriminalteknikere. Nå kan vi bekrefte at det er en kvinne i 50 årene som ble funnet død, sier Grønås.

En mann er pågrepet og siktet for drap, melder NTB klokka 01. 

- Vi har pågrepet og siktet en mann etter drapet, opplyser operasjonsleder Stein Watne i Agder politidistrikt.

Ifølge agderposten.no er den siktede mannen i familie med offeret, men dette har ikke politiet bekreftet.

Naboene i leilighetskomplekset skal ha fått beskjed om at de ikke kan flytte inn igjen i sine leiligheter de neste tre dagene.

Åstedet er sikret - Vi kan foreløpig ikke si noe om når naboene kan få flytte tilbake til sine leiligheter. Åstedet og leilighetene rundt der er sikret av politiet. Vi vil jobbe utover natta med etterforskningen og vil fortløpende vurdere om vi skal søke bistand fra Kripos, sier Nils Grønås.

Ingen personer er pågrepet eller siktet i saken. Agderposten skriver at en person skal være inne til avhør. Operasjonsleder Bård Austad sier til avisen at politiet jakter etter en ukjent gjerningsperson.

- En kvinne er funnet drept i sin leilighet i Tvedestrand. Vi har hatt en person inne til avhør i saken, men så langt er ikke noen pågrepet. Vi jager foreløpig en ukjent gjerningsmann. Kriminalteknikere er på stedet, sa operasjonsleder Bård Austad til avisa tidligere i kveld.

FUNNET DØD: En kvinne i 50-årene er funnet død etter et mindre branntilløp i et hus på en campingplass utenfor Tvedestrand i Aust-Agder søndag kveld. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig.
Foto: ERNEST BOSWARA/SCANPIX
FUNNET DØD: En kvinne i 50-årene er funnet død etter et mindre branntilløp i et hus på en campingplass utenfor Tvedestrand i Aust-Agder søndag kveld. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Foto: ERNEST BOSWARA/SCANPIX Vis mer