Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne funnet drept på Melhus

Kvinne påført dødelig vold på Melhus i går kveld.

KVINNE FRUNNET DREPT:  En mann i 20-åra ble i går kveld pågrepet etter en kvinne ble funnet drept på Melhus i Sør-Trøndelag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KVINNE FRUNNET DREPT: En mann i 20-åra ble i går kveld pågrepet etter en kvinne ble funnet drept på Melhus i Sør-Trøndelag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går kveld ble en kvinne funnet drept på Melhus i Sør-Trøndelag og en mann i slutten av 20-åra ble pågrepet.

- Klokka 20:57 mottok politiet i Sør-Trøndelag melding og rykket ut til en adresse i Melhus kommune hvor en kvinne var utsatt for dødelig vold. Mistenkte hadde da forlatt stedet i bil, skriver assisterende stabssjef Torkjel Rendal i en pressemelding.

Mannen ble pågrepet like etterpå i nærheten av Melhus sentrum.

Han har i løpet av natta sittet i avhør med politiet, opplyser fungerende stabssjef ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Torkel Rendal overfor Dagbladet.

- I tillegg har vi drevet taktisk og teknisk etterforskning. Åstedet er blant annet undersøkt, sier stabssjefen. og bekrefter at politiet mener kvinnen ble drept ileilighetene hun ble funnet død i.

- Høylytte rop Huset ligger i Melhus sentrum, og bilder Adresseavisen har tatt viser at verandadøra på huset er knust. Vitner sier også til avisa at de hørte høylytte rop fra området da drapet skjedde.

- Det er ikke tatt stilling til straffskyld ennå, sier forsvarer Tore Angen til Dagbladet.

Politiet vil holde en pressekonferanse i Trondheim på formiddagen.

- Vi utelukker ikke at det var medhjelpere. Vi antar at vi har riktig gjerningsperson, men vi må være helt sikre på hvor mange som var involvert, sier Rendal til Adressa.no.

Ivaretatt av kriseteam Kriseteamet i Melhus kommune ivaretar nå ti personer. Ifølge Melhus kommune er kriseteamet til disposisjon både for vitner og pårørende.

- Dette er personer som enten var til stede, har relasjon til bygget eller de som bor der, sier innsatsleder Geir Arne Sjøhagen til adressa.

- Dette har skjedd i et boligområde, og det er flere som er bosatt i huset der drapet har skjedd, sier Melhus-ordfører Jorid Jagtøye til Trønderbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!