SPERRET: Veien ved campingplassen er sperret av og det jobbes med sikring av spor. Bilen på bildet tilhører politiet. Foto: Ola Dahl
SPERRET: Veien ved campingplassen er sperret av og det jobbes med sikring av spor. Bilen på bildet tilhører politiet. Foto: Ola DahlVis mer

Kvinne funnet hardt skadd i campingvogn - politiet holder alle muligheter åpne

Kvinnen ble funnet med hodeskader. En mann ble pågrepet, men er nå løslatt.

- Kvinnen ble funnet i campingvogna med hodeskader. Først pågrep og siktet vi en mann i forbindelse med saken. Han er nå løslatt igjen, og har ikke lenger status som mistenkt. Det er ingenting som knytter ham til saken, opplyser Jon Reidar Gaarden, lensmann i Midt-Gudbrandsdal.

Mannen han snakker om ble pågrepet i går, kort tid etter at kvinnen ble funnet. Han ble pågrepet på bakgrunn av meldinger fra venninnen som fant kvinnen.

Politiet jobber mandag på stedet hvor kvinnen ble funnet, og driver blant annet med sikring av spor. Hva som har skjedd, er så langt uklart.

- Vi vet ikke hva som har skjedd. Nå må vi forsøke å avklare om skadene er knyttet til noe kriminelt eller selvpåført, sier Gaarden til Dagbladet.

Uklart hendelsesforløp

Kvinnen, som er i slutten av 40-åra, ble sendt til Ullevål universitetssykehus med ambulansehelikopter. Gaarden kan foreløpig ikke svare på om kvinnen er utenfor livsfare.

Kvinnen ble funnet søndag formiddag klokka 12.40 i sin egen campingvogn på Bjørgebu camping på Kvamsfjellet i Nord-Fron kommune. Politiet ønsker tips fra mennesker som har vært i området fra lørdag ettermiddag og søndag formiddag.

Dagbladet har mandag formiddag vært i kontakt med et vitne på stedet, som var med da kvinnen ble oppdaget. Vedkommende beskriver campingvogna hvor kvinnen ble funnet som et helt forferdelig syn.

Ifølge vitnet var kvinnen alene da hun ble funnet. Hun skal ha ligget hardt skadet på gulvet.

- Alvorlig skadd

Kvinnen ble funnet av ei venninne som meldte fra til politiet.

- Hun hadde ikke fått kontakt med kvinnen på telefon og oppsøkte henne derfor i campingvogna, opplyser Gaarden.

- Hun er alvorlig skadd og ligger fortsatt på Ullevål sykehus. Vi håper det går bra med henne, sier Gaarden.

Politiet har gjennomført tekniske undersøkelser på stedet og vil fortsette med dette gjennom dagen.

Ønsker tips i saken

Politiet har også gjennomført en rekke avhør i saken. I første omgang har politiet snakket med venner og familie.

Kvinnen har ikke vært i stand til å snakke med politiet.

- Vi har avhørt et titall mennesker, men har ikke vært i kontakt vitner i området, sier Gaarden.