Kvinne funnet omkommet

En kvinne i 70-års alderen ble funnet omkommet i sjøen utenfor Risør i morges. Kvinnen er trolig en av de to som ble meldt savnet i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Risør politistasjon opplyser at kvinnen høyst sannsynlig er én av de to som er meldt savnet etter et båthavari utenfor Risør i går kveld.

Båten havarerte utenfor Gjernes nordøst for Risør i Aust-Agder ved 20.45-tiden i går. En 77 år gammel kvinne og en 42 år gammel mann, begge fra Oslo-området, ble meldt savnet, mens en kvinne i slutten av 40-årene klarte å ta seg i land på et skjær etter ulykken. Hun ble fløyet med legehelikopter til Risør, og derfra ble hun kjørt i ambulanse til Aust-Agder Sentralsjukehus i Arendal.

Politiet snakket med kvinnen i morges, og hun kunne fortelle at båten hadde tippet rundt etter at den hadde gått på en grunne.

- Deretter gikk det over en time før den ene kvinnen greide å ta seg i land, til tross for at båten tippet rundt rett ved land. Men det var tung sjø i området på dette tidspunktet, og forholdene var slik at det nærmest var umulig å komme i land, sier stasjonssjef Jostein Hansen ved Risør politistasjon.

Letingen etter den siste savnede fortsetter ut over dagen i dag.

Blant annet vil politiet ta i bruk undervannskamera i letingen. 18 personer fra Røde Kors deltar i letingen, og to redningsskøyter er ute samt mannskaper fra politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer