Kvinne funnet sterkt nedkjølt i Fredrikstad

Politiet vet ikke hvem hun er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En eldre kvinne ble i morgentimene i dag funnet sterkt nedkjølt og bevisstløs i en veikant nord i Fredrikstad.

- Hun hadde ingen identifiksjonspapirer på seg, og vi vet ikke hvem hun er. Derfor ber vi publikum om hjelp til å identifisere henne, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt Tor Gustav Hovland til Dagbladet.no.

Kvinnen antas å være mellom 60-70 år gammel. Hun har kort mørkt hår og hadde på seg hvite gummistøvler. En veske med briller og sko, ble funnet sammen med kvinnen.

- Da hun ble funnet var hun sterkt nedkjølt. Kroppstemperaturen var på bare 25 grader. Nå er hun innlagt på sykehuset i Fredrikstad, og hun er i ferd med å varmes opp. Kroppstemperaturen nærmer seg normalen, sier Hovland.

Politiet har ikke mistanke om at hun har vært utsatt for noe kriminelt.

- Rus kan være årsaken til at hun har falt om og blitt liggende, opplyser operasjonslederen. Kvinnen er sjekket opp mot alle savnet meldinger i Østfold og Follo, men det er ingen som passer beskrivelsen.

- Vi synes det er rart at ingen har savnet henne. Nå håper vi noen kan hjelpe oss med å finne ut hvem hun er, sier Hovland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer