Kvinne funnet sterkt nedkjølt i Fredrikstad

Politiet vet ikke hvem hun er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En eldre kvinne ble i morgentimene i dag funnet sterkt nedkjølt og bevisstløs i en veikant nord i Fredrikstad.

- Hun hadde ingen identifiksjonspapirer på seg, og vi vet ikke hvem hun er. Derfor ber vi publikum om hjelp til å identifisere henne, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt Tor Gustav Hovland til Dagbladet.no.

Kvinnen antas å være mellom 60-70 år gammel. Hun har kort mørkt hår og hadde på seg hvite gummistøvler. En veske med briller og sko, ble funnet sammen med kvinnen.

- Da hun ble funnet var hun sterkt nedkjølt. Kroppstemperaturen var på bare 25 grader. Nå er hun innlagt på sykehuset i Fredrikstad, og hun er i ferd med å varmes opp. Kroppstemperaturen nærmer seg normalen, sier Hovland.

Politiet har ikke mistanke om at hun har vært utsatt for noe kriminelt.

- Rus kan være årsaken til at hun har falt om og blitt liggende, opplyser operasjonslederen. Kvinnen er sjekket opp mot alle savnet meldinger i Østfold og Follo, men det er ingen som passer beskrivelsen.

- Vi synes det er rart at ingen har savnet henne. Nå håper vi noen kan hjelpe oss med å finne ut hvem hun er, sier Hovland.

Hun ble funnet liggende i veikanten i veien Miratoppen, i et boligfelt nord i Fredrikstad.