Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne gikk seg vill på Støren, ringte og varslet selv i natt

Deretter døde mobilen. Ble funnet på en hytte, lettere skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Rett over klokka 13 melder Sør-Trøndelag politidistrikt at kvinnen har blitt funnet på en hytte i terrenget. Kvinnen er medtatt og lettere skadd. Hun får behandlig på stedet.

(Dagbladet): En kvinne ble meldt savnet etter at hun la ut på tur i Støren. Sør-Trøndelag politidistrikt melder at kvinnen skal befinne seg i turområdet Høstvollen.

Kvinnen har vært savnet siden i natt. Klokka 03.00 ringte kvinnen selv inn og forklarte at hun hadde gått seg bort. Hun forklarte at batteriet på mobilen var dårlig, og kort tid etter døde mobilen.

Politiet startet kort tid etter å jobbe med et søk i området. I morgentimene i dag ble søket trappet opp, ettersom kvinnen, som er i slutten av 40-åra, fortsatt ikke er funnet.

Hovedredningssentralen i Sør-Norge er koblet inn i saken. I formiddag ble et Sea King-Helikopter sendt til området. Ved 11.20-tida hadde helikopteret vært i lufta i en halvtime. Så langt har søkene vært resultatløse.

- Hun skal være godt kledd, og været skal være bra, sier redningsleder Erik Willassen til Dagbladet.

I tillegg til helikopteret er Røde kors, Norske redningshunder og frivillige jaktlag som befinner seg i området med på søket. Operasjonsleder Wiktor Pedersen forteller til Dagbladet at kvinnen var på vei til egen hytte i området seint i går kveld, da hun gikk seg bort.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media