Alvorlig hendelse i Arendal

Kvinne hardt skadd - jakter tenåring

Uklart hva som har skjedd.

ÅSTEDET: Kvinnen ble funnet hardt skadd i dette huset i Arendal. Bakgrunnen for hendelsen en så langt en gåte. Foto: Morten Boswarva
ÅSTEDET: Kvinnen ble funnet hardt skadd i dette huset i Arendal. Bakgrunnen for hendelsen en så langt en gåte. Foto: Morten Boswarva Vis mer
Publisert

Agder-politiet jakter i kveld en navngitt mistenkt gjerningsperson etter at en kvinne ble funnet hardt skadd i et hus i Arendal.

- Vi leter etter en navngitt mann i slutten av tenåra, opplyser operasjonsleder Hans Waage til Dagbladet klokka 20.25.

Uavklart skadeomfang

Politiet fikk melding om den hendelsen via AMK.

- Vi tok oss fram til adressen og fant en skadd kvinne der. Ut fra funn på stedet konkluderte vi med at en antatt gjerningsperson var på frifot, fortalte Waage tidligere.

Kvinnen i 50-åra var ikke livstruende skadd da hun ble fraktet fra åstedet, men politiet har ikke oppdateringer på hennes helsetilstand etter det. Hun ligger nå på Sørlandet sykehus Arendal.

Store politiressurser ble satt inn i et omfattende søk rundt huset, som ligger i den langstrakte Kystveien mellom Arendal og Eydehamn. Samtidig ble det innledet etterretningsarbeid, for finne ut hvem gjerningspersonen kunne være.

NRK meldte først at det var snakk om en knivepisode. Dette kan ikke politiet bekrefte.

Prøver å kontakte mannen

I 20.30-tida er søket utendørs avsluttet.

- Vi er nå i en ren etterforskningsfase, hvor vi prøver å kontakte den mistenkte, noe vi ikke har lyktes med. Vi har ikke snakket med fornærmede ennå, opplyser Waage.

Bakgrunnen for hendelsen er uklar for politiet. Kvinnen bor ikke på adressen hun ble funnet, det gjør heller ikke den mistenkte mannen.

- De er ikke i familie, opplyser operasjonslederen.

Ingen vitner til hendelsen har så langt meldt seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer