Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Kvinne henger ut av en Uff-container. Påstår hun skulle gi tøy. Lite troverdig»

Tatt på fersken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er politiet i Asker og Bærum som melder om hendelsen lørdag kveld:

«Melding om kvinne som henger ut av en Uff-container på Kolsås senter. Påstår hun skulle gi tøy, men angret seg. Lite troverdig, men dimittert», heter det i meldingen.

Kvinnen hang og dinglet med beina ut av containeren, som brukes til å donere klær til veldedige formål, da politiet tok henne på fersken.

EN CONTAINER AV DENNE TYPEN: Kvinnen hang og dinglet med beina ut av luka med håndtak øverst. Mads Jensen / Scanpix Denmark / NTB Scanpix
EN CONTAINER AV DENNE TYPEN: Kvinnen hang og dinglet med beina ut av luka med håndtak øverst. Mads Jensen / Scanpix Denmark / NTB Scanpix Vis mer

- Det er en stund siden jeg har vært borti noe sånt, sier operasjonsleder Tone Kavli til Dagbladet i 18-tida.

- Som oftest brekker de opp containerne og tar med seg alt som er der og kjører av gårde. Denne gangen så man bare beina hennes dingle ut av åpningen, sier Kavli.

Kvinnen skal ha klart å komme seg ut av containeren på egen hånd.


- Hun sier hun leverte tøyet i containeren for å gi det bort, men at hun angret seg og derfor klatret inn for å hente det ut igjen. Vi trodde ikke helt på det, men fordi hun er en kjenning av politiet har vi valgt å la henne gå.

- Hun var lei seg, så hun ryddet opp og fikk gå, sier operasjonslederen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!