Kvinne hentet ut av brennende bil etter ulykke i Hordaland

Flere ulykker i Hordaland i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på Skogsvåg ved Dommedalsvatnet i Sund kommune i Hordaland. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.23.

- Politiet fikk melding om at en bil sto og brant med en kvinne i. Kvinnen er tatt ut av bilen og fraktet med ambulanse til sykehuset, opplyser operasjonsleder Ronny Jarle Lentføhr ved Hordaland politidistrikt til NTB.

- Hva som har skjedd vet vi ikke. Det får etterforskningen vise, sier Lentføhr, som opplyser at ingen andre biler var involvert i ulykken.

Berget ut - Folk som kom forbi i bil fikk berget kvinnen ut. De fortalte at hun hadde tatt en unnamanøver for en syklist, og så havnet hun i fjellveggen, sier et vitne Bergens Tidende har snakket med.

Den 35 år gamle kvinnen er identifisert, og pårørende varslet.

- Vi har ennå ikke totaloversikt over hva som har skjedd. Bilen begynte å brenne og vi har fått kvinnen ut. Hun var betydelig skadet, men ikke av brannen, sier operasjonslederen til Bergensavisen.

Flere ulykker I Tysse i Samnanger i Hordaland ble en person sittende fastklemt i en bil etter en ulykke. Politiet fikk melding om ulykken like før klokken 17.

- Det var en veteranbil som kjørte ut av veien. Kvinnen pådro seg brudd- og kuttskader, skriver politiet på Twitter.

Politiet i Hordaland melder også om en tredje bilulykke i dag:

- Fanafjellsvegen omtrent ved Lysekloster. Trafikkulykke med 2 biler. Påkjørsel bakfra. Trafikken glir forbi. Redningsetatene på vei, melder de på Twitter.

I Drammen omkom en person, mens tre andre ble skadd i en stygg bilulykke tidligere i dag. I Oslo fikk en person lettere skader i en trafikkulykke på E18 ved Bygdøylokket. Også i Follo ble en person kjørt til legevakt med lettere skader etter at en motorsykkel kjørte inn i en bil i Ås.

(NTB/Dagbladet)