Kvinne hevdet at hun ble påkjørt. Så fikk politiet se denne videoen

- Jeg skjønner det ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En New Orleans-kvinne hevdet tidligere denne måneden at hun hadde blitt påkjørt med vilje mens hun krysset en gate. Ifølge kvinnen lokket en mann i en SUV henne til å gå ut i veien, før han akselererte og kjørte på henne - hvorpå han skal ha sagt: «Ha,ha, kjerring».

Politiet har siden den gang vært på jakt etter SUV'en - inntil nå. Nå har politiet nemlig fått tak i en overvåkningsvideo fra en butikk ved Magazine Street, som viser at kvinnen har løyet - og det ganske kraftig (se videoen øverst i saken).

- Det skjedde ikke Som man kan se, venter kvinnen til det er klart til å krysse veien. En SUV nærmer seg, men kjører ikke forbi kvinnen før hun er ute av gata. Så faller kvinnen plutselig om på fortauet.

- Det er ingen bil involvert i det hele tatt. Det skjedde ikke, sier politibetjent Bob Bardy i New Orleans-politiet til lokalavisa Uptown Messenger om overvåkningsvideoen. 

Politiet har ikke klart å komme i kontakt med kvinnen etter at overvåkningsvideoen ble offentliggjort, så det er uvisst hvorfor kvinnen hevder at hun ble påkjørt. Politiet har heller ikke tatt stilling til om de vil sikte kvinnen for falsk forklaring.

- Hun kan ha trodd at hun ble påkjørt, når hun ikke ble det, sier politibetjent Daniel Scanlan.

- Hørtes forferdelig ut Etter at kvinnen falt om på fortauet, hastet flere til for å hjelpe. Blant annet Jud Houston, den daglige lederen for Juan's Flying Burrito, som ligger i Magazine Street.

- Da jeg først fikk høre det, hørtes det helt forferdelig ut. Jeg er glad for å høre at det ikke skjedde på den måten. Jeg skjønner ikke hvorfor hun hevder at det skjedde. Det er ingen sjanse for at noen skal ha truffet henne, og det kommer ganske tydelig fram i videoen, sier Houston til Uptown Messenger

• Se overvåkningsvideoen øverst i saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer