Kvinne holdes i kunstig koma etter badeulykke

Falt fra toppen av den populære stupeplassen på Kalvøya.

SKADD: En 34 år gammel kvinne sto på toppen av en stupeplass på Kalvøya da hun falt om lag åtte meter, onsdag. Foto: Brage Steen
SKADD: En 34 år gammel kvinne sto på toppen av en stupeplass på Kalvøya da hun falt om lag åtte meter, onsdag. Foto: Brage SteenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 34 år gamle kvinnen som falt om lag åtte meter fra en klippe på Kalvøya i Bærum onsdag, blir holdt i kunstig koma på Ullevål sykehus.

Det er NRK som melder om tilstanden til kvinnen, som skal være utenlandsk statsborger.

- De opplysningene vi har fått, er at kvinnen holdes i kunstig koma på grunn av hodeskader hun pådro seg i fallet, sier operasjonsleder Marius Wam i Asker og Bærum politidistrikt.

Ulykken skjedde litt før klokken 21 onsdag kveld. Kvinnen sto på toppen av den populære stupeplassen på Kalvøya sammen med kjæresten sin, da hun falt i vannet og pådro seg skader.

Operasjonsleder Tora Jordan i Asker og Bærum politidistrikt sa i går kveld til Dagbladet at kvinnen falt fra en populær stupeplass.

- Det er et populært sted på Kalvøya der ungdom stuper og hopper, men hun har falt og dultet borti klippen før hun falt i vannet.

Noen snarrådige 17-åringer var kvinnens redning.

- Det var flere vitner og noen gutter på 17 år som hoppet etter og gjorde en kjempejobb. Hun fikk livreddende hjelp med en gang, sa Jordan.

(NTB / Dagbladet)