Kvinne i 20-åra voldtatt på populært utested i Trondheim

Ble omringet av fire menn med utenlandsk opprinnelse på dansegulvet da hun danset alene.

GJERNINGSSTEDET: En kvinne i 20-åra ble voldtatt på nattklubben Downtown i Trondheim natt til i dag. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet.
GJERNINGSSTEDET: En kvinne i 20-åra ble voldtatt på nattklubben Downtown i Trondheim natt til i dag. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): En kvinne i begynnelsen 20-åra ble voldtatt på dansegulvet på utestedet Downtown i Trondheim i går kveld, skriver Adresseavisas nettutgave.

Danset aleneMens det var full fest på utestedet, skal fire personer av utenlandsk opprinnelse ha trengt kvinnen, som danset alene, opp mot en vegg. To av dem skal ha voldtatt henne - uten at noen av andre på utestedet oppfattet hva som skjedde.

Trondheim-politiet beskriver hendelsen som voldtekt eller grove seksuelle handlinger.

- Hun har vært til undersøkelse og har også avgitt en foreløpig forklaring, sier krimvaktleder Terje Øfsti ved Trondheim sentrum politistasjon til Adressa.no.

TraumatiskKvinnen opplevde hendelsen som svært traumatisk, og ble natt til i dag tatt hånd om av helsepersonell ved voldtektsmottaket på St. Olavs Hospital.

Øfsti etterlyser nå vitner som kan ha sett overgrepet. Kvinnen skal ha forklart politiet at de fire mennene har et utseende som skal tilsi at de er fra midtøsten. Mye folkIfølge Adressa.no skal det ha befunnet seg mye folk på dansegulvet da overgrepet skjedde i tidsrommet 01.45 og 02.15.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer