Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 20-årene døde av svineinfluensa

Tilhørte risikogruppe.

DØDSFALL:  En kvinne i 20-årene døde i natt på Aker universitetsssykehus. Foto:Arkivfoto: Berit Keilen / Scanpix
DØDSFALL: En kvinne i 20-årene døde i natt på Aker universitetsssykehus. Foto:Arkivfoto: Berit Keilen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En kvinne i 20-årene fra Akershus døde natt til tirsdag av svineinfluensa (H1N1).


Kvinnen døde på Aker universitetssykehus og tilhørte en av risikogruppene, opplyser Folkehelseinstituttet i en pressemelding.


- Hun ble lagt inn 17. oktober og døde i natt. Kvinnen var ikke gravid, men hadde et bakenforliggende sykdomsbilde, sier Anders Bayer, konstituert kommunikasjonsdirektør ved sykehuset til Dagbladet.no.


Kvinnen er den åttende personen som dør av sykdommen i Norge. Fra før har en mann fra Hordaland, en kvinne fra Oslo, en mann fra Oppland, en mann fra Telemark, en tenåring fra Vestfold, en kvinne fra Akershus og en dansk mann som oppholdt seg i Norge dødd av svineinfluensa, ifølge NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling