Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 20-årene overfalt og voldtatt i Oslo

Politiet etterlyser vitner.

ÅSTEDET Voldtekten skjedde her, ifølge politiet. Foto: Politiet
ÅSTEDET Voldtekten skjedde her, ifølge politiet. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet etterlyser vitner og ber lokalbefolkningen om hjelp med informasjon, etter at en kvinne i ble overfalt og og voldtatt av en ukjent mann i området Refstad i Oslo i tidsrommet 23-23.30 i går.

Ifølge politiet gikk kvinnen Dag Hammarskjølds vei til Rimi i Sinsenveien.

- På vei tilbake ble hun overfalt og utsatt for en voldtekt idet hun gikk inn en port i støyskjermen inn fra Dag Hammarskjøldsvei til Liljeveien, heter det i en pressemelding fra politiet.

Politiet ber alle som var i området i denne tidsperioden om å ta kontakt hvis de har gjort observasjoner av personer eller kan ha annen informasjon som kan bidra til å identifisere gjerningsmannen.

Kvinnen var iført sort parkas som gikk til knærne med pels på hetten, sorte tights og brune støvler.
 
- Hun gikk og hørte på musikk og har ikke observert noen som fulgte etter henne selv, men Hun kan ha blitt fulgt etter eller han kan ha stått og ventet i portrommet, sier politioverbetjent Kari-Janne Lid, leder ved avsnitt for seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt.

Kvinnen har beskrevet gjerningsmannen slik: Mann, ukjent alder, noe høyere enn 165 centimeter. Mulig opprinnelse fra Midtøsten, skjeggvekst på haka og under leppa, iført lys jakke og mørk bukse, snakket engelsk.

Kvinnen varslet selv om voldtekten og ble kjørt i ambulanse til voldtektsmottaket.

- Det er foretatt full sporsikring på åstedet, sier Lid.

Politiet ber mulige vitner ta kontakt med politiet tlf. 22 66 94 64 på dagtid, og Kriminalvakten på tlf. 22 66 99 66 på ettermiddag og kveld. Tips kan også sendes på mail til: [email protected]

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!