Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 20-årene voldtatt i Oslo

Politiet etterforsker voldtekt i leilighet i Oslo sentrum.

ETTERFORSKES: Politiet bekrefter at en kvinne skal være blitt voldtatt i eller ved denne blokka i Oslo sentrum. Foto: Daniel Laabak/Tipser.no
ETTERFORSKES: Politiet bekrefter at en kvinne skal være blitt voldtatt i eller ved denne blokka i Oslo sentrum. Foto: Daniel Laabak/Tipser.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Oslo-politiet har i 0345-tida sendt ut kriminalteknikere til en leilighet i Oslo sentrum, etter at en kvinne i 20-årene skal være blitt voldtatt i eller ved leiligheten.

Det er ikke kjent om kvinnen bor i leiligheten, eller om det har vært en fest eller annet sosialt arrangement i boligen.

- Vi etterforsker en voldtekt. Det er for tidlig å gi mer informasjon nå. Men både taktiske og tekniske enheter er på saken, opplyser Kjell Pedersen ved sentralvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Kvinnen som skal være blitt voldtatt blir tatt hånd om av politiet.

Tre politienheter og hundepatrulje er på stedet.

Blant gjenstandene kriminalteknikerne skal undersøke er etter det Dagbladet får opplyst en jakke som befinner seg inne i leiligheten.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media