Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Alvorlig voldshendelse»:

Kvinne i 30-åra død

Erklært død etter å ha blitt funnet kritisk skadd i leilighet. Tre personer er siktet i saken.

VOLD: En person er kjørt til St. Olavs hostital etter det politiet kaller en «alvorlig voldshendelse» i Trondheim. Video: Erik Paulsen Vis mer

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet): En kvinne i 30-åra er erklært død etter det Trøndelag politidistrikt tidligere i dag karakteriserte som en «alvorlig voldshendelse».

Det melder politiet i en pressemelding.

TRONDHEIM: Kvinne i 30-åra ble erklært død etter å ha blitt funnet kritisk skadd i leilighet i Trondheim. Tre personer er siktet i saken. Video: Erik Paulsen Vis mer

Det var klokka 11.27 at politiet fikk inn melding om at en alvorlig skadet person var funnet i en leilighet på Møllenberg øst i Trondheim.

To menn er pågrepet og siktet for kroppsskade med døden til følge etter hendelsen. De befant seg i leiligheten sammen med kvinnen. Ytterligere en person ble pågrepet søndag ettermiddag.

Alle er kjenninger av politiet fra før, opplyser politiadvokat Eli Nessimo på en pressekonferanse søndag kveld.

- Vi kjenner ikke til hvorfor de var der. De er ikke avhørt ennå, sier leder for felles enhet for etterforskning i Trøndelag politidistrikt Anders Sunde-Eidem til Dagbladet.

Kjenner ikke melder

Leder for felles enhet for etterforskning i Trøndelag politidistrikt Anders Sunde-Eidem sier at de ble varslet om hendelsen gjennom en person som hadde fått informasjon fra en annen om at det lå en skadd person i en leilighet på stedet.

På en pressekonferanse seinere søndag opplyser Eidem at varsleren var en slektning av en av de siktede.

- Han vil bli forsøkt avhørt i løpet av ettermiddagen, sier Sunde-Eidem til Dagbladet søndag ettermiddag.

Da politiet og ambulansen kom fram, fant de en kvinne i 30-åra på stedet med kritiske skader. Hun ble fraktet til St. Olavs hospital, hvor hun seinere ble erklært død.

Ikke sikker ID

Sunde-Eidem kan ikke si noe om hva slags skader kvinnen hadde, annet enn at de mest sannsynlig er påført av noen andre enn henne. Hun ble identifisert søndag.

- Kvinnen er født i 1981, bosatt i Trondheim. Hun har ikke noe fast tilknytning til leiligheten, sier Eidem på en pressekonferanse søndag.

Politiet kan på nåværende tidspunkt ikke si noe mer om hendelsesforløpet eller bakgrunnen for hendelsen.

Politiet jobber med å få oversikt over hvem som har vært på åstedet, videoinnhenting, avhør og tekniske undersøkelser.

Dagbladet oppdaterer saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media