Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 30-åra funnet død i Fredrikstad

Defineres fortsatt som et mistenkelig dødsfall.

ETTERFORSKER: Politiets teknikere på åstedet skjærtorsdag.
Foto: Erik Hagen / Fredriksstad Blad / NTB Scanpix
ETTERFORSKER: Politiets teknikere på åstedet skjærtorsdag. Foto: Erik Hagen / Fredriksstad Blad / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går klokka 17.16 mottok Øst politidistrikt melding om funn av en død person i Bjørndalen i Fredrikstadmarka i Fredrikstad.

Avdøde er nå identifisert som en dame i 30-åra og hennes pårørende er varslet. Politiet skriver i en pressemelding at nærmere opplysninger om avdøde vil ikke bli gitt. Saken behandles nå rutinemessig som et mistenkelig dødsfall.

- Vi fortsetter jobben og etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall. Det gjenstår fortsatt en del etterforskningsoppgaver. Obduksjonen er i dag gjennomført, men den ga oss ikke noen konkrete svar om dødsårsak. Vi avventer nå svar på en del andre prøver, sier politioverbetjent Terje Marstad til Dagbladet.

Kvinnen ble i går funnet av forbipasserende i turområdet.

- Hun ble funnet knappe 100 meter fra stien, sier Marstad, som sier politiet allerede har snakket med flere personer om saken.

- Vi vil fortsette en rundspørring i området rundt funnstedet. Per nå er det kun tale om vitneavhør, sier Marstad, som opplyser at arbeidet på funnstedet er avsluttet.

- Endelige svar fra de rettsmedisinske undersøkelser forventes å foreligge på et senere tidspunkt når alle prøvesvar foreligger, skriver politioverbetjent Terje Marstad i en pressemelding.