KNIVSTIKKING: En kvinne i 30-årene er fløyet til sykehus etter å ha blitt knivstukket i en leilighet i Moss.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KNIVSTIKKING: En kvinne i 30-årene er fløyet til sykehus etter å ha blitt knivstukket i en leilighet i Moss. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Kvinne i 30-åra hardt skadd etter knivstikking i Moss. Mann pågrepet

Kvinne i 30-åra fløyet til Ullevål sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): En kvinne i 30-åra er fløyet til Ullevål sykehus, hardt skadd, etter å ha blitt knivstukket i en leilighet i Moss i morgentimene fredag.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 8.18. En mann i 20-åra, som er mistenkt for å stå bak knivstikkingen, er pågrepet.

- Vi er i en tidlig fase med å innhente informasjon. Vi innhenter vitneforklaringer på stedet og driver tekniske undersøkelser, sier operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt til NTB.

Flere politipatruljer rykket ut til stedet, og politiet meldte fredag morgen at totalt to personer var innbragt. Mannen i 20-åra har status som mistenkt i saken, mens den andre personen har status som vitne, skriver Moss Avis.

Kjent for politiet

Politiet har innbrakt et vitne til stasjonen i tillegg til den pågrepne. De kan foreløpig ikke si noe om hvor mange som var til stede i leiligheten da hendelsen skjedde, men Horne bekrefter at politiet er kjent med de involverte fra før.

Innsatsleder Stig Øvergård opplyser til NTB at politiet var i nærheten ettersom det er på veien til et treningsområde og derfor ankom tidlig til åstedet etter å ha fått melding fra AMK.

- Vi tok hånd om noen vitner og andre personer som befant seg i leiligheten og rundt stedet. Vi ivaretok også en mulig antatt gjerningsmann. Han er kjørt til varetekt i Sarpsborg, sier Øvergård. Den pågrepne mannen ble utpekt og navngitt både av vitner og av den skadde kvinnen.

Kommunalt bygg

Politiet har foreløpig ikke funnet våpenet.

- Vi har søkt ute uten å gjøre funn. Vi har stengt av det som vi regner som åstedet, og kriminalteknikere er på vei. Vi leter ikke etter ytterligere bevis inne i leiligheten før polititeknikerne har gjort sitt, sier han.

Ifølge politiet eies leilighetskomplekset av Moss kommune.

Dagbladet kommer tilbake med mer.