Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 30-åra kritisk skadd - samboer siktet i Drøbak

Barn var vitne til alvorlig vold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et barn var vitne til en alvorlig voldsepisode mellom foreldrene i familiens i leilighet torsdag ettermiddag.

Kvinnen ble fraktet med ambulanse til sykehus, og tilstanden er kritisk.

Begge foreldrene er midt i 30-årene, og mannen er siktet for grov kroppsskade. Avhør av mannen starter torsdag kveld, opplyser politiadvokat Patrick Steenby i Follo politidistrikt til Dagbladet.

 Politi og ambulansepersonell ankom raskt stedet, og det ble startet førstehjelp på en alvorlig skadd kvinne i midten av 30- årene. Politiet fikk første melding klokka 14.23.

- Paret har flere barn, som blir tatt hånd om av kriseteam og barnevern, opplyser politiadvokaten.

Boligen er nå sperret av for å sikre tekniske spor, og politiet er i gang med avhør av involverte og rundspørringer i området.

Voldsepisode tidligere i år
- Ingen av de involverte er det politiet kaller for kjenninger. Tidlig i år ble politiet tilkalt til leiligheten, også da i forbindelse med en voldsepisode, sier Steenby.

Av hensyn til etterforskningen vil politiet forløpig ikke opplyse om det ble brukt noen form for våpen eller om det er gjort beslag på åstedet.

Både siktede og offer er norske statsborgere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media