Kvinne i 40-åra overført til Haukelands brannskadeavsnitt med livstruende brannskader

Mann i 40-åra siktet i saken, behandles for skader. Felles barn var tilstede under hyttebrannen.

OVERFØRT TIL HAUKELAND: Kvinnen i 40-åra som ble skadd i hyttebrannen er overført til brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus for behandling av de alvorlige skadene. Foto: Anne Rakel Haaland
OVERFØRT TIL HAUKELAND: Kvinnen i 40-åra som ble skadd i hyttebrannen er overført til brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus for behandling av de alvorlige skadene. Foto: Anne Rakel HaalandVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne i 40-åra er overført til brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus etter hyttebrannen i Evje. Ifølge skadeloggen til Sørlandet Sykehus skal hun være livstruende skadd.

Brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus har landsdekkende funksjon for behandling av pasienter med store brannskader og brannskader som krever spesiell ekspertise.

Siktet mann skadd Mannen i 40-åra som er pågrepet og siktet i saken er også skadd, men ikke livstruende skadd, opplyser politiadvokat Terje Kaddeberg Skaar ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

- Vi har ikke avhørt ham enda, men ønsker å gjøre det så fort som mulig. Han er til behandling på sykehus med ikke-livstruende skader, sier Skaar.

Politiet har ikke formelt utarbeidet en siktelse, men har opplyst at de mistenker at mannen har «tilknytning til brannen». Politiet hadde lett etter mannen i skogsområdet rundt hytta i etterkant av brannen.

Felles barn Det var også to barn/ungdommer på stedet. Dette er felles barn av kvinnen og den siktede mannen. Det er ikke avklart hvilken relasjon de to hadde.

- Dette er felles barn. De er ikke fysisk skadet, og vi vil gjennomføre et dommeravhør av dem. Vi har hatt en innledende samtale med dem, men vil ikke si noe om hva de har sagt til oss, sier Skaar.

Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 7.20. Hytta var overtent kort tid etterpå.