Kvinne i 40-åra overført til Haukelands brannskadeavsnitt med livstruende brannskader

Mann i 40-åra siktet i saken, behandles for skader. Felles barn var tilstede under hyttebrannen.

OVERFØRT TIL HAUKELAND: Kvinnen i 40-åra som ble skadd i hyttebrannen er overført til brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus for behandling av de alvorlige skadene. Foto: Anne Rakel Haaland
OVERFØRT TIL HAUKELAND: Kvinnen i 40-åra som ble skadd i hyttebrannen er overført til brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus for behandling av de alvorlige skadene. Foto: Anne Rakel Haaland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne i 40-åra er overført til brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus etter hyttebrannen i Evje. Ifølge skadeloggen til Sørlandet Sykehus skal hun være livstruende skadd.

Brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus har landsdekkende funksjon for behandling av pasienter med store brannskader og brannskader som krever spesiell ekspertise.

Siktet mann skadd Mannen i 40-åra som er pågrepet og siktet i saken er også skadd, men ikke livstruende skadd, opplyser politiadvokat Terje Kaddeberg Skaar ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

- Vi har ikke avhørt ham enda, men ønsker å gjøre det så fort som mulig. Han er til behandling på sykehus med ikke-livstruende skader, sier Skaar.

Politiet har ikke formelt utarbeidet en siktelse, men har opplyst at de mistenker at mannen har «tilknytning til brannen». Politiet hadde lett etter mannen i skogsområdet rundt hytta i etterkant av brannen.

Felles barn Det var også to barn/ungdommer på stedet. Dette er felles barn av kvinnen og den siktede mannen. Det er ikke avklart hvilken relasjon de to hadde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer