Kvinne i 40-åra til sykehus etter hyttebrann. Mann siktet for «å ha tilknytning til brannen»

Kvinnen fløyet til sykehus med store brannskader.

ALVORLIGE BRANNSKADER: En kvinne i 40-åra ble fløyet til sykehus med alvorlige brannskader etter branne. Foto: Anne Rakel Haaland
ALVORLIGE BRANNSKADER: En kvinne i 40-åra ble fløyet til sykehus med alvorlige brannskader etter branne. Foto: Anne Rakel Haaland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne i 40-åra ble i morgentimene i dag fløyet til sykehus med luftambulanse med brannskader etter en hyttebrann i Evje, opplyser Agder politidistrikt.

- Hun har relativt store brannskader, opplyser politiadvokat Terje Kaddeberg Skaar ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har pågrepet og siktet en mann de mistenker for «å ha tilknytning til brannen». Politiet hadde lett etter mannen i skogsområdet rundt hytta i etterkant av brannen.- Mannen er i 40-åra og har tilknytning til hytta. Vi har ikke utformet en formell siktelse enda, men vi mistenker han for å ha tilknytning til brannen og mener han har gjort noe kriminelt, sier Skaar.

Politiet vil ikke si noe om relasjon mellom de to jevnaldrende involverte siden pårørende ikke er varslet. Begge er hjemmehørende på Sørlandet, opplyser Skaar.

- Er det snakk om en mordbrann-siktelse?

- Det er for tidlig å si.

Det var også to andre på stedet da poltieit kom til stedet.

- Da vi kom til stedet, fant vi også to barn eller ungdommer der. Det er uklart om de var i hytta, men de har også en relasjon til stedet, forklarer Skaar til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer