DØDE ETTER KNIVSTIKKING: En kvinne ble hardt skadd etter å ha blitt stukket med kniv ved Namsos bo- og servicesenter onsdag formiddag. Natt til torsdag døde hun. Foto: Bjørn Tore Ness / Namdalsavisa / Scanpix
DØDE ETTER KNIVSTIKKING: En kvinne ble hardt skadd etter å ha blitt stukket med kniv ved Namsos bo- og servicesenter onsdag formiddag. Natt til torsdag døde hun. Foto: Bjørn Tore Ness / Namdalsavisa / ScanpixVis mer

Kvinne i 50-åra siktet for drapet på Maggy (36)

Begge var beboere på en avdeling for psykisk syke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Ut ifra opplysninger som har kommet fram under etterforskningen har vi pågrepet en kvinne i slutten av 50-åra for drapet på Maggy Andersen i dag, sier lensmann i Namsos og Fosnes Stein Erik Granli, på en pressekonferanse.

- Hun er pågrepet av politiet, men er under oppfølging av psykiatrien, skriver politiet i en pressemelding.

Kvinnen blir forsøkt avhørt av politiet i kveld, og framstilt for varetektsfengsling i morgen.

Samme avdeling Kvinnen som er siktet og Maggy Andersen var bodde på samme avdeling for psykiatriske pasienter på Namsos bo- og servicesenter. Granli forteller at de to bodde i samme etasje.

- Vi anser sikkerheten på avdelingen som veldig god, sier Granli.

I det bygget som ble evakuert etter knivstikkingen bor 23 personer. Huset består av to bemannede bofellesskap, det ene er tilrettelagt for psykiatriske pasienter, den andre halvdelen er tilrettelagt for psykisk utviklingshemmede. Begge avdelingene er bemannet av helsepersonell døgnet rundt.

Flere leiligheter Kvinnen som er pågrepet i dag er ikke den samme som ble pågrepet og satt fri i går.

Adressa skrev tidligere i dag at krimteknikere gikk igjennom flere leiligheter på Namsos bo- og servicesenter, og på en pressekonferanse tidligere i dag fortalte politiet at de jobbet med konkrete spor.

Politiet rykket onsdag formiddag ut med store styrker etter at en Maggy Andersen, som var bosatt ved Namsos bo- og servicesenter, ble stukket med kniv ved Namsos bo- og servicesenter.

Andersen ble sendt til Sykehuset Namsos for behandling, natt til i dag døde hun av skadene.

Politiet forteller at de ikke har noen indikasjoner på at det er flere enn den siktede.