Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 50-årene døde etter fallulykke i boligområde

- De etterlatte er såklart i sjokk og dyp sorg, sier politiadvokat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne i 50-årene mistet livet i det som virker å ha vært en tragisk fallulykke i går. Politiet ble varslet om dødsfallet lørdag formiddag, da en person bosatt i området kom over den døde kvinnen utendørs i et boligområde på Snarøya i Bærum.

LES OGSÅ: Kvinne funnet død i boligområde - politiet vet ikke hvem hun er

Politiet startet raskt etterforskning, og er dagen derpå styrket i sin tro om at det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet.   

- Vi avventer en foreløpig obduksjonsrapport som vi venter at skal foreligge i morgen, men alt tyder på at det har vært en tragisk ulykke der hun har falt fra bakkeplan og ned på et betonggulv i et slags atrium to-tre meter lenger ned, sier politiadvokat Kathrine Eilertsen i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Kvinnen skal være hjemmehørende i Oslo, og var på besøk i området da ulykken skjedde. Kvinnen hadde ingen barn, men etterlater seg en samboer. De etterlatte er orientert om dødsfallet.

- De er såklart i sjokk og dyp sorg over dette, det skjedde jo veldig brått, sier politiadvokaten.