Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 50-årene voldtatt

Stavanger-politiet leter etter gjerningsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Voldtekten skal ha funnet sted i Stavanger sentrum ved 06.30-tida i dag morges på en gang- og sykkelsti i området mellom Muségata og Jernbanelokket. Gjerningsmannen skal være en cirka 20 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse. Mannen forsvant fra åstedet i retning jernbanestasjonen.

Kvinnen, som er i begynnelsen av femti-årene, fikk kontakt med en tilfeldig forbipasserende syklist som ringte politiet. Kvinnen ble deretter brakt til legevakten.

Kvinnen sitter nå i avhør hos politiet. Politiet har sikret seg biologiske spor.

- Vi har gått ut med beskrivelse av mistenkte til media og transportselskap, og sjekker området rundt åstedet for å se om det finnes videoovervåking, sier vaktleder Signe Strømseth ved Stavanger politistasjon.

Politiet sjekker også rapporter fra i natt om en person som skal ha fulgt etter kvinner i Stavanger.

Gjerningsmannen beskrives som normalt bygget, og cirka 175 cm høy. Han har mørkt, kort hår med litt fall. Han snakker godt engelsk, og var iført skjorte med slips i grå-blått mønster og en blå ytterjakke med merket Pioner på brystet. Jakken kan ha hatt et gult merke på ryggen. Dette merket er mer øyeformet enn rundt.

Politiet ønsker tips i saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media