Kvinne i 60-åra knivstukket i Sarpsborg

Gjerningsmann på flukt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne i slutten av 60-åra ble mandag kveld knivstukket i en bolig i Sarpsborg. Hendelsen skjedde rundt klokka 22.00 i området Nordberg.

Kvinnen ble knivstukket i halsen og ble betegnet som alvorlig skadd da hun ble fløyet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus i Oslo i går kveld.

Jakter mistenkt

En mistenkt gjerningsmann skal ha løpt fra åstedet, og politiet leter etter ham. Signalementet er uklart.

- Gjerningsmannen er fortsatt ikke pågrepet, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Årstein, til Dagbladet tirsdag morgen.

Han forteller at politiet ikke har så mye å gå på ennå.

- Vi etterforsker saken. Vi driver med avhør av vitner og gjør tekniske undersøkelser.

Politiet er tause om utviklingen i saken i formiddag. Operasjonsleder Finn Håvard Aas sier til Dagbladet klokka 09.00 at saken etterforskes for fullt, men at han ellers ikke kan si noe om knivstikkingen.

Bodde ikke i huset

Politiets innsatsleder Johnny Sannes sier til Sarpsborg Arbeiderblad at kvinnen og personen som bor i huset, har en relasjon, men uten at han ønsker å gå nærmere inn på det.

- Hun bor i nærområdet, men det er ikke hennes bopel. Huseier skal angivelig ikke være hjemme for tiden. Hun har en forbindelse til huset fra tidligere, sier Sannes til avisen.

Det var en leietaker i huset som meldte fra om hendelsen.

Rop om hjelp

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad skal ikke kvinnen ha bodd på stedet. Det skal være en leieboer på den aktuelle adressen som varslet politiet etter at han hørte rop om hjelp.

Avisa skriver også at det er stor politiaktivitet på stedet. Naboene skal ha fått beskjed om å holde seg innendørs og låse dørene.

Ved midnatt melder politiet at de avhører vitner og foretar tekniske undersøkelser. Letningen etter gjerningsmannen fortsetter.

Politiet skriver at de ikke ønsker å bli oppringt av media. De ønsker på den annen side tips i saken, på nummer 40 40 72 41.

Dagbladet følger saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer