Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 70-åra funnet død i Røyken. En person siktet for drap

Eldre kvinne funnet død. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En eldre kvinne i 70-åra er funnet død på sin egen bopel i Røyken utenfor Drammen i Buskerud. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig.

Teknikere og politietterforskere er nå på stedet og undersøker bopelen, som ligger i et boligfelt ikke langt fra Røyken stasjon.

En person er nå siktet for drap etter funnet.,

- På bakgrunn av etterforskning har vi pågrepet en person, sier politiadvokat og jourhavende jurist Kari Anne Valla i Sør-Øst politidistrikt tilDrammens Tidende.

Valla opplyste til NTB tidligere søndag at det var en ansatt i hjemmesykepleien som varslet politiet om dødsfallet. Det var ikke tegn til innbrudd på stedet. Krimteknikere undersøkte boligen søndag.

Det var klokka 09.20 at politiet fikk melding om dødsfallet. Hvem som meldte fra til politiet, ønsker ikke politiet å gå ut med på nåværende tidspunkt.

- Hun ble funnet død på egen bopel, men vi har ingen opplysninger om dødsårsaken. Derfor har vi valgt å etterforske dødsfallet som mistenkelig, sier jourhavende jurist Kari-Anne Hille Valla til Dagbladet.

Valla ønsker heller ikke å kommentere hvorvidt det var synlige skader på kvinnen da hun ble funnet død.

- Det var imidlertid ingen tegn til innbrudd i boligen, sier Valla.

Politiet vil ikke si noe om hvor lenge kvinnen har vært død, eller om hvorvidt hun hadde synlige skader. Den avdøde blir obdusert mandag.

Ifølge Valla, var det en ansatt i hjemmesykepleien, som varslet politiet om dødsfallet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!