Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 80-åra rundstjålet etter at dame utga seg for å komme fra kommunen

Frastjålet penger og smykker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I ettermiddag, i Drammen, ble en kvinne i 80-åra frastjålet penger, smykker og klokke etter å ha hatt besøk av en dame som utga seg for være fra fra kommunen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

- Det er en eldre dame som ble oppsøkt på sin bopel av en dame som hadde utgitt seg for å komme fra kommunen. Hun ville snakke om den fornærmedes fysiske plager, sier operasjonsleder Christian Gulli til Dagbladet.

Den fornærmede kvinnen i 80-åra har faktisk fysiske plager, og trodde dermed at kvinnen virkelig var fra kommunen, opplyser Gulli.

- De to gikk inn på et rom, og i mellomtida har én eller flere personer tatt seg inn og stjålet flere verdisaker. Dette oppdaget hun da damen hadde forlatt leiligheten. Å utnytte eldre mennesker på denne måten er lavmål. Vi ser veldig alvorlig dette, sier han.

Gjerningskvinnen beskrives som en dame i 30- eller 40-åra, med mulig østeuropeisk utseende. Hun skal ha snakket svensk og litt gebrokkent.

- Vi har hørt om tilsvarende moduser, men den siste tiden har det vært stille.