Kvinne i 80-årene funnet død. Politiet har startet drapsetterforskning

Finnsnes lensmannskontor har startet drapsetterforskning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vet du noe mer om saken? Har du tips eller bilder? Tips oss på 2400@db.no eller 24 00 00 00

(Dagbladet): En kvinne i 80-årene er i ettermiddag funnet død i sin bolig i Lenvik kommune. Politiet tror kvinnen er drept, og har startet drapsetterforskning.

En antatt gjerningsperson er pågrepet.

I en pressemelding sendt ut av politiet kommer det fram at det er funn på stedet som gjør at politiet etterforsker saken som drap, og som knytter den antatte gjerningspersonen til drapet.

Politiet rykket i ettermiddag ut til en adresse i Lenvik etter melding om en person som truet med kniv.

Da politiet ankom adressen hadde personen forlatt stedet, og det ble iverksatt søk etter vedkommende. Politiet fant senere den drepte kvinnen på en annen adresse i samme område, på stedet fant politiet også den aktuelle personen man opprinnelig lette etter, heter det i pressemeldingen.

- Dette er en tidlig fase av etterforskningen, så vi ønsker ikke å kommentere dette ytteligere, sier regionlensmann Arnold Nilsen til Dagbladet.

Det er foreløpig ikke oppnevnt forsvarer til vedkommende som er pågrepet.

Levik kommune har sendt ut en pressemelding hvor de skriver at de er informert om hendelsen.

- Kommunens kriseledelse er informert og det psykososiale kriseteamet er aktivert. Kommunens oppgave er nå å sørge for ivaretakelse av de berørte, sier kommunalsjef Bente J. Karlsen i pressemeldingen.

Saken oppdateres.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer