Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 80-årene omkom i boligbrann i Steinkjer

Brøt ut brann i en åttemannsbolig søndag morgen.

DØDSBRANN:  
En person omkom i en brann i en åttemannsbolig i Steinkjer søndag morgen. Brannen brøt ut i en leilighet i første etasje.
Foto: Terje Næss / NTB scanpix
DØDSBRANN: En person omkom i en brann i en åttemannsbolig i Steinkjer søndag morgen. Brannen brøt ut i en leilighet i første etasje. Foto: Terje Næss / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne i 80-årene omkom da det brøt ut brann i en åttemannsbolig i Steinkjer søndag morgen.

Politiet i Nord-Trøndelag fikk melding om brannen i kl. 09.15 søndag morgen.

Det ble slått full alarm, og også et Sea King redningshelikopter ble kalt ut til stedet, men det ble senere kalt tilbake.

- Politi og brannvensen rykket ut til stedet. Da vi kom til stedet, viste det seg å brenne i en leilighet i første etasje i bygget. Brannmannskap gikk inn i bygget og hentet ut en person. Det ble iverksatt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde og personen ble erklært omkommet, sier operasjonsleder Bård Krokstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Alle pårørende er varslet, opplyser Krokstad.

Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, og den ble slokket etter kort tid. Politiet har kontroll på alle beboerne i åttemannsboligen.

- Hele blokka ble evakuert til Grand Hotel i Steinkjer, sier Krokstad.

Årsaken til brannen er ikke kjent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling