Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i 80-årene overfalt og voldtatt i Vestfold

Antatt gjerningsmann i 20-årene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne i 80-årene skal ha blitt utsatt for en overfallsvoldtekt på Nøtterøy i Vestfold lørdag formiddag. Politiet ber om tips i saken.

Hendelsen fant sted lørdag ved 11.30-tiden ved fotgjengerundergangen der Øgårdsveien og Kirkeveien møtes på Teie.

- Hun hadde kommet med buss fra Tønsberg da hun ble overfalt og antastet, sier Magnar Pedersen, jourhavende jurist i Vestfold politidistrikt til Tønsbergs Blad.

Ingen er så langt pågrepet, og politiet ber nå om tips i saken.

- Det er svært sjokkerende og voldsomt at en kvinne i 80-årene som er ute og går, blir utsatt for et slikt overgrep midt på lørdag formiddag. Hvis noen har observert noe i området, ber vi om tips til 02800, sier Pedersen.

Gjerningsmannen skal være i 20-årene og blir beskrevet som slank og høy. Han hadde mørk blå/brun hettegenser med hetten over hodet og løp i retning Kirkeveien etter hendelsen.

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner, spesielt en kvinne som var ute med to hunder, og som hadde kontakt med fornærmede etter at voldtekten skal ha funnet sted.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling