Kvinne i Giske-video føler seg utnyttet av Fagforbundet

- Sjokkerende å bli brukt på denne måten, sier kvinnen.

GISKE-VIDEO: Dette er den mye omtalte videosnutten som i løpet av kort tid har snudd livet til tidligere Ap-nestleder Trond Giske på hodet. Reporter: Madeleine Liereng. Video: André Børke / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En seks sekunder lang video filmet for en drøy uke siden på Vulkan Bar i Oslo har skapt storm i det politiske Norge den siste uka.

Videoen viser Trond Giske som danser med en ung kvinne, og førte til at Knut Sandli i Fagforbundet sendte bekymringsmelding til Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng.

Videoen satte til slutt en effektiv stopper for Giskes comeback i Arbeiderpartiet. Han var opprinnelig innstilt til plass i styret og arbeidsutvalget i Trøndelag Ap, men etter at videoen ble kjent har den plassen gått til Eva Kristin Hansen.

- Sjokkerende

Men de to kvinnene som laget den korte dansevideoen med Trond Giske for ei drøy uke siden, er nå rasende på sitt eget fagforbund.

- Fagforbundet skal jo beskytte medlemmene sine, her har de utnytta meg til sitt eget formål, sier kvinnen som danset i videoen til NRK.

De to kvinnene forteller at tillitsvalgte i fagforeninga sendte bekymringsmelding til Arbeiderpartiet uten å ha snakket med dem.

- Det er sjokkerende å bli brukt på denne måten til fordel for forbundets politiske interesse, sier kvinnen som danset med Giske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer