Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i koma etter krangel med kjæresten

Funn av kvinne (49) i Enebakk etterforskes som krimsak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Follo ber om tips fra publikum som har observert et kjærestepar på og ved den lokale Sagstuen Pub på Vågsenteret i Ytre Enebakk i går kveld. Ved 09-tiden i morges ble kvinnen (49) funnet bevisstløs og alvorlig skadd i en veiskråning i Nosaveien en snau kilometer fra puben.

- Vi etterforsker dette som en mulig kriminalsak. Både kjæresten (51) og en kamerat blir avhørt i dag som vitner. Kvinnen og kjæresten skal ha forlatt puben til fots ved 02-tiden, og i følge kjærestens forklaring skal de ha kranglet og gått hver sin vei etter bare noen hundre meter i retning Lillestrøm-veien, sier operasjonsleder Brian Skotnes ved Follo politidistrikt til Dagbladet.no.

Den 49 år gamle kvinnen ligger i koma på Ullevål Universitetssykehus med hodeskader, brukne ribbein og innvendige skader. Det var kameraten til den 51 år gamle kjæresten som fant kvinnen i morges da han kjørte Nosaveien for å besøke paret på bopel noen hundre meter lenger inne.

- Kvinnen ble funnet i bunnen av en slak, tre meter lang gresskledd skråning, og det virker lite sannsynlig at hun har fått så store skader ved å falle der, sier operasjonslederen. Derfor mistenker politiet at hun kan ha vært utsatt for vold eller blitt påkjørt av en bil.

Kvinnen var kledd i en mørk dressjakke med grå striper, lys blå dongeribukse, lyse beige sko og gikk med en sort håndveske.

Politiet har foreløpig ikke fått klarhet i om mannen gikk hjem til eget hus etter at de to hadde kranglet og skilt lag på veien fra puben.