Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i tigerangrep

En kvinne skal være utenfor livsfare etter at en 400 kilos tiger bet henne i hodet da hun utførte male-arbeid i en privat dyrehage.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 58 år gammel kvinne ble lørdag lagt inn på sykehus med brudd på hodeskallen. I dag skal hun være utenfor livsfare, melder

Palm Beach Post

Carol Pistilli var i ferd med å male inne i en innhegning i et privat dyrereservat i West Palm Beach, Miami. Sammen med hennes mann skulle hun hjelpe dyreeieren Steve Sipek med å forberede innhegningen til fotografering.

Sipek er en forhenværende skuespiller fra gamle, spanskspråklige Tarzan-filmer. Gjennom de siste 30 årene har han kjøpt inn over 50 dyr, og latt dem vandre fritt omkring på eiendommen sin, som er inngjerdet av en høy betongmur.

En 4 år gammel tiger ved navn Bobo hadde tidligere fått fjernet klørne sine, men var tydeligvis ikke helt harmløs for det. Det nesten 400 kilo tunge rovdyret angrep Pistilli mens den var i ferd med å fortære noen biffstykker. Da Sipek hørte skrik fra innhegningen klarte han å få tigeren unna så de kunne hjelpe den skadde.

Angrepet etterforskes av sheriffen i Palm Beach. Talsmenn har uttalt at Sipek alltid har hatt de riktige tillatelsene for å ha farlige dyr.

Hele Norges coronakart