Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne innesperret i sextorturkammer

En 47-årig mann er pågrepet for å ha holdt en kvinne innesperret i en kjeller i Halmstad. De utelukker ikke at det kan være flere offer.

HUSET: I dette huset litt nord for Halmstad tror politiet at den pågrepne 47-åringen har holdt en eller flere fanget i sexkjelleren. Foto: Niklas Henrickzon/Expressen.
HUSET: I dette huset litt nord for Halmstad tror politiet at den pågrepne 47-åringen har holdt en eller flere fanget i sexkjelleren. Foto: Niklas Henrickzon/Expressen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Inne i kjelleren i det øde og forlatte huset nord for Halmstad fant politiet håndjern, reimer, kjetting og bleier for voksne. Politiet mistenker at den svenske mannen har holdt en eller flere personer innesperret over lengre tid.

Nylig brukt Ut fra datostempling på mineralvannflasker som ble funnet på stedet, kan de fastslå at det har vært mennesker i kjelleren i nær fortid.

Kjelleren ble oppdaget av to svenske hobbyfotografer som gikk rundt i området. Alle trodde huset hadde stått tomt i 20 år, og de ble dermed svært overrasket over det de fant i kjelleren. De varslet politiet straks.

Politiet i Halmstad opplyste på en pressekonferanse i går at de mistenker at det har foregått noe kriminelt inne i huset.

- Det baserer vi på de funn vi har gjort på stedet, sa sjefen for avdeling for grove forbrytelser, Lars Hamrén ved politiet i Halmstad. Politiet har vært kjent med huset siden 7. mars, og innledet først en etterforskning før de hadde grundige tekniske undersøkelser av huset.

Ble holdt fanget En kvinne i 30-årene meldte seg til politiet og sa at hun var holdt fanget i kjelleren "over lengre tid". Dette skulle ha funnet sted for noen år siden. Dette førte til at politiet innkalte den 47-årige svenske mannen til avhør for så å pågripe han.

Sexannonse De to skal ifølge politiet ha kommet i kontakt med hverandre "gjennom det skrevene ord". I en sexannonse på nettstedet bodycontact.com, søker den pågrepene 47-åringen etter sexpartnere.

I annonsen står det; "Søker underkastende tøser til min torturkjeller, for strenge oppdrag uten mulighet for nåde. Helst fra Halland". Med et bilde av seg selv står det "Mester med eget torturkammer, der hjelpesløse tøser får være fastbundet i fler døgn".

- Han er pågrepet for mistanke om frihetsberøvelse. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier Lars Hamrén ved politiet i Halmstad.

Tidligere domfelt 47-åringen er en kjenning av politiet og tidligere domfelt. Hva han er domfelt for vil politiet ikke si noe om.

I avhør har innrømmet å ha vært nede i den sexinnredde kjelleren, men nekter for å ha gjort noe ulovlig. Politiet utelukker ikke at det kan ha vært flere menn eller kvinner nede i kjelleren, og oppfordrer disse til å ta kontakt med politiet.

Den 47-årige mannen nekter også for at det er han som har innredet sex-kjelleren, som har vært i bruk siden 2005.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media